13 Kasım 2013 Çarşamba

YENİ GÖZ KENARI KREMİM

            Epeydir kendim için alışveriş yapmamıştım.Göz kenarı kremimde bitmek üzereydi ve üstünede almayı planladığım üründe %15 indirimi duyunca hemen Tekin Acar mağazasına koştum ve kendimi şımartıp göz kenarı kremimi kaptım.biraz pahalı ama  kredi kartları ve taksit olanakları sağolsun.zaten biz hanımlar kredi kartına taksitle amerika kıtasını bile satın alabiliriz.:)))))
              Gelelim ürünüme; Estee Lauderın advanced night repear eye krem i çok severek kullandığım bir üründü, göz kenarımda bıraktığı ipeksi yumuşaklığı çok seviyordum.Lancome ve Clinic'ede baktım ama yine estee lauderden vazgeçemedim.Bu sefer kofre olarak aldım. Çünkü sadece kremle kofre arasında 15 tl gibi bir fark vardı ve böylece7 ml yeni advanced night repearı deneme şansım olacak ve sumptuous extreme maskarayıda deneyeyceğim.Elimde zaten advanced night repearın eskisi var ama yenisinde ne gibi yenilikler oldu acaba onuda deneyip bakınca başka bir postta paylaşırım artık.Fiatını yazmaya korkuyorum ama işte acı gerçek 174 tl idi ,%15 de mağaza indirimi olunca 147 tl ye geldi.fotoğraf makinemde sorun olduğu için netten bulduğum resmi koydum.

4 yorum:

  1. Bu kremden ben de kullanıyorum.Etkisi var mı yok mu anlamadım ama sürünce kendimi ödevini yapmış öğrenci gibi iyi hissediyorum nedense :)Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. hümeyra hanım bu tür ürünlerin etkisi olup olmadığını yaşıtlarınızla yan yana gelince anlıyor insan.İnanın emeklerimiz boşa çıkmayacak.

    YanıtlaSil
  3. ben göz kremi olarak sadece avene kullanıyorum , ha faaydası var mı bilemem zaten sorunlu göz kenarlarım var ama en azından sorunlar büyümesin diye uğraşıyorum...

    YanıtlaSil
  4. sevgili kitap eylemcisi göz kenarlarınızdaki sorun nemsizlikten kaynaklanıyorsa iyi gelecektir.çünkü nemsizlik kırışıklıkların çabuk oluşmasına yol açıyor ve kullandığınız ürün yanılmıyorsam retinaldehit içeriyor buda A vitaminine dönüşerek kırışıklıkların yüzeyelleşmesine yardımcı olur.ancak göz çevrenizde sarkma ve mor halka probleminiz varsa çokda faydasını göremeyebilirsiniz.ancak şunuda unutmayınki hangi ürünü kullanırsanız kullanın düzenli kullanım sonuç üzerinde çok etkilidir ve cilt özellikleriniz nedeniyle aynı ürün farklı kişilerde farklı sonuçlar yaratır.

    YanıtlaSil