11 Mayıs 2014 Pazar

CANIM ANNEM



               Canım annem; benim gün ışığım,yol gösterici YILDIZIM,seni çok seviyorum.İyiki beni doğurdun ve iyiki  benim annemsim.Başka bir anneyle bu kadar iyi anlaşbilirmiydim bilmiyorum.Hala öncelikle  sana, dinginliğine ve tecrübelerine öyle çok ihtiyacım var ki anlatamam.Allahım sana ve tüm annelere sağlıklı sıhhatli nice anneler günü kutlamak nasip etsin.

               Canım kızlarım;İyiki varsınız.Sayenizde bende anneliği tattım.Zaman zaman didişsekte,ters köşelerde olsakta sizler benim yaşamımın kaynağı, rengi,zenginliği herşeyisiniz.İyiki haytımdasınız, iyiki sizi doğurmuşum nasıl ben sizi koşulsuz seviyorsam, sizde benim (annem gibi) koşulsuz sevenimsiniz.Bunun beni nasıl mutlu ettiğini anlatmaya kelimeler yetmiyor ama analmak için yüzüme ve gözlerime bakmanız yeterli. 
                 Eveeeeet gelelim diğer bir önemli noktaya sevgili eşim sana sesleniyorum.İyiki yanımdasın ve bu güzel duyguları tatmama sebeb oldun ve yine hep yanımda olarak annelik sürecimde bana verdiğin destek için  sana çooook ama çok teşekkür ederim.
               Anneler, annaanneler, babaneler, anne adayları anne olmak isteyen yada kendini bir canlının annesi gibi hisseden herkes;
                HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

2 yorum:

  1. Yelda'cığım ne içten bir yazı olmuş,mutlu olum senin adına, anneler günün kutlu olsun canım, bu arada seni, eşini, anneni ve tatlı kızlarını görmüş olduk hepiniz harikasınız!:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim müjde abla sizinde anneler gününüz kutlu olsun

    YanıtlaSil