1 Mayıs 2013 Çarşamba

YARDIM LÜTFEN !!

Kutu kaplama işini bilen blogger ablalarım, abilerim,kardeşlerim, bacılarım,..........bana bir yardım lütfen!!.Şimdi bana bilmediğin işe niye burnunu soktun dediğinizi duyar gibiyim ama denemeden de pes etmek olmaz ki canım.Gerçi henüz pes etmiş değilim ancak yardıma ihtiyacım var.Resimdeki kutuyu kaplayayım dedim
sonra yapı marketten aldığım kağıdı üstüne kapladım.İşte sonuç bu;

yani alttan yazılar görünüyor.Gerçi ben bu kutuyu zaten balkonda menekşe dikmek için kullanacaktım ama başka şey içinde kullanmak istesem sonuç bu olacak.Şimdi sorum şu; Ne yapmalıyım ki bu alttaki yazılar görünmesin?.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:)))))

12 yorum:

  1. Yeldacım bu kaplama kağıdı ile alakalı bir durum galiba bende daha önce ayakkabı kutusu falan kablamıştım hiç böyle olmadı muhtemelen aldığın kağıt biraz ince ben en son adığımı Tekzen den almıştım çok kalın ve çok güzel bence yeni bir kağıt al yeniden dene:)))) sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Öznurcuğum birde Tekzendekileri deneyeyim.Daha evvelde böle kağıt almıştım onlarda altını gösteriyordu.Galiba henüz kaliteli kağıda rastlayamadım.:)))

      Sil
  2. daha koyu bi duvar kagığıyla kaplayabilir koyu bi akrilik yada ahşap yada herneyse onunla boyayabilirsiniz bence*-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyamayı deneyebilirim.Kağıdı aldığım yerdeki tüm kağıtlar böyle açık renkteydi lilith.Demekki bulduğum zaman koyurenkli kaplama kağıtlarıda almam gerekecek.:))))

      Sil
  3. Beyaza boyayabilirsiniz kaplamadan önce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sesiber metali neyle boyayabilirim özel bir boyası var mı?

      Sil
    2. Herhangi bir akrilik boyayla ya da plastik duvar boyasıyla boyayabilirsiniz.

      Sil
    3. teşekkürler sesiber en kısa sürede deneyeceğim.

      Sil
  4. Bence yazılar ayrı bir güzellik katmış. Döşemelik kumaşlarda bile bolca yazılar kullanılıyor desen olarak. Kutuda neden olmasın?

    YanıtlaSil
  5. Olaya hiç bu açıdan bakmamıştım.Haklısınız aslında, bu aralar ne kadar moda marlyn monro lu parisli kumaşalar.Farklı bir bakış açısı gösterdiğiniz için teşekkürler Begonvilli ev.

    YanıtlaSil
  6. Hiç öyle demeyin :) çünkü bilmediği işe girişme ustasıyımdır. Bazen başarılı bazen başarısız olurum ama denemeden bilemeyiz öyle değil mi?

    Hep güzel öneriler gelmiş: daha kalın bir kaplama kağıdı, kağıdın altına beyaz akrilik boya...vs.

    Aklıma şu geldi aynı kaplama kağıdıyla bir kat daha kaplansa nasıl olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneyeyim sevgili atölye kedi,denemek bedava,hem sizinde dediğiniz gibi denemeden bilemeyiz öyle değil mi?:))))

      Sil