1 Aralık 2013 Pazar

ORİFLAME SİPARİŞLERİM GELDİ

       Denemek kalitesini test etmek istediğim ürünlerdi.3 tane farklı tip ve renk ruj aldım bir tane oje ve bir tanede antiperspirant roll-on aldım.
       Roll-on sılk beauty serisi kokusu son derece hafif, kol altımda kaşıntı ve giysilerimde beyaz iz bırakmadı.eğer kokusu olsun istiyorsanız koku açısından zayıf kalıyor ama benim gibi zaten parfüm kullanıyorsanız o zaman bu durum dez avantaj değil avantaj haline gelebiliyor,yani ben beğendim.
       Oje pure color serisi:20788 Coral Red parlaklığı kuruma hızı ve tırnakta duruşu son derece tatmin edici ancak fırçası son derece küçük ve kısa bence kullanımı zor ancak rengi beğenmişseniz alınabilir.
        Rujlara gelince dudakta akma ve dağılma yapmıyor.Yapış yapış bir his vermiyor.Orta boyutlu bir renk skalası var.Kalıcılığı ve renk yoğunluğu fena değil.Fiat kalite performansı son derece iyi.puanlayacak olursam 10 üzerinden 7 diyebilirim.Rujlar:
         Giordiani gold diamond-21700 ruby red
         Beauty studio artist ruj-22864 pınk nude
         Beauty serisi-22538-garmet attraction


              Rujlardan en üstteki ruby red ortadaki garmet attraction en alttakide pınk nude olanı.Ben çok beyaz tenli olduğum için alt 2 renk bana daha iyi uydu.Ruby red ide kullanacak bir yer buluruz nasıl olsa.
Herkese bol renkli ve güzel bir hafta  diliyorum.Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

2 yorum:

  1. Güle güle kullan:) nude pink ruju bende siparis verdim, bu arada oje harika yakiwmis

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım sende güle güle kullan

    YanıtlaSil